Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nederlandse wandeling te Breda

14 maart 2015 @ 14:00 - 20:00

€5

Op zaterdag 14 maart e.k. organiseert het Comité 1815 – 2015 een Nederlandse wandeling te Breda. Als we dit een Nederlandse wandeling noemen, dan is dat niet omdat Breda in Nederland ligt. We plannen bv. ook een Nederlandse wandeling te Brussel. Neen, tijdens die wandelingen hebben we bijzondere aandacht voor die gebouwen, monumenten, plaatsen die een bijzondere betekenis hebben voor ons volk. Voor die wandeling te Breda kunnen we een beroep doen op Jan Huijbrechts, die met zijn publicaties over o.m. Hoogstraten, Antwerpen en het IJzerfront al bewezen heeft zeer deskundig te zijn. Hij heeft trouwens ook voor de wandeling te Breda een publicatie voorbereid.

Praktisch nu. De wandeling heeft plaats op zaterdag 14 maart e.k. vanaf 14 uur. We verzamelen aan het station. Vooraf inschrijven is echter verplicht, want het kan niet de bedoeling zijn dat we daar plots met vijftig personen staan. Neen, we beperken de groep tot hooguit 20 à 25 personen. Er zijn (02/03/2015) al 15 personen ingeschreven, zodat we u aanraden toch zeer spoedig in te schrijven. De deelnameprijs is veeleer symbolisch te noemen: 5 €. Dat bedrag mag u ter plaatse betalen. Wie wil kan aansluitend op de wandeling met de organisatoren mee gaan eten in een plaatselijk restaurant; op eigen kosten uiteraard.

Aanmelden kan u bij: denederlandenverenigd@gmail.com of bij Jan Verleysen, Zonstraat 3, 1703 Schepdaal.

Mocht u belangstelling hebben voor die wandeling, maar u niet kunnen vrijmaken op 14 maart, laat het ons weten. We zijn altijd bereid een tweede namiddag te organiseren. Aangezien de wandeling uitgeschreven is, kan u trouwens ook overwegen om die met uw eigen vereniging te organiseren. Marnixring, VLAS, Davidsfonds, studentenbewegingen, het maakt niet uit: een leerrijke, maar aangename activiteit is verzekerd en de horecasector van Breda kijkt al uit naar uw komst.

Gegevens

Datum:
14 maart 2015
Tijd:
14:00 - 20:00
Kosten:
€5

Organisator

De Nederlanden Verenigd
E-mail:
denederlandenverenigd@gmail.com
Website:
www.denederlandenverenigd.nl

Locatie

Breda
Breda, Noord-Brabant 4811 XP Nederland + Google Maps

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Aanbieding

Bestsellers